Het glazen huis van 3FM Serious Request staat dit jaar weer in Breda. Van 18 tot en met 24 december zitten Frank van der Lende en Domien Verschuuren opgesloten om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kinderen die onnodig sterven aan longontsteking. Vandaag een actie voor de studenten: het feest ‘All Night Long’.

Studentenraad Breda organiseert, samen met House of DJ's, Orange Deejays, Breda Dance Music en Supersky, het feest 'All Night Long'. In de line-up staan onder andere Suyano, BIGGI en Boris Smith. Tevens is dit de allereerste actie die plaatsvindt voor Serious Request. Het feest voor alle studenten in Breda vindt plaats op woensdag 7 december in de Graanbeurs. Het feest begint om 21.30 uur en eindigt om 04.00 uur. Tickets kosten tussen de €8 en €12 euro en de studenten moeten minimaal 18 jaar zijn.

Ook organiseert Studentenraad Breda nog kroegentocht 'de langste adem'. Deze kroegentocht vindt plaats op maandag 19 december van 20.00 uur tot 02.00 uur. Kaartjes hiervoor kosten €5.

https://kominactie.3fm.nl/actie/all-night-long
https://kominactie.3fm.nl/actie/kroegentocht-de-langste-adem