In Prinsenbeek vindt vrijdag en zaterdag voor de tweede keer 'Prinsenbeek's Got Talent' plaats. De Drie Linden staat dan in het teken van het promsconcert van de Prinsenbeekse harmonie Amor Musea.

Bij de viering van haar 125-jarig bestaan in 2013, werd het promconcert de eerste keer door Amor Musae voor georganiseerd. Nu, drie jaar verder, wil de harmonie uit Prinsenbeek het groter aanpakken. "Het wordt een flitsende show, artistiek ondersteund door licht, beeld en geluid. Alles wordt begeleid door het Groot Orkest van Amor Musae, onder leiding van Frans van Dun, een combo samengesteld door Ad Moelands en de dansgroep van Kim Foesenek."

Aan het muziekevenement op 25 november en 26 november, komt een mix van licht klassiek, jazz en pop en instrumentale intermezzo's aan bod. De presentatie is in handen van cabaretgroep "Gestrikt", die daarnaast zelf ook nog optreedt.

Vanaf 19.00 uur opent het Opleidingsorkest van Amor Musae, onder leiding van Judith van Boven, in de foyer van De Drie Linden. Om 20:00 uur start in de podiumzaal een concert met diverse vocale en instrumentale solisten. Na afloop is er een afterparty met muziek van een jonge Bredase coverband 'Cluster'.