Het glazen huis van 3FM Serious Request staat dit jaar weer in Breda. Van 18 tot en met 24 december zitten Frank van der Lende en Domien Verschuuren opgesloten om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor kinderen die onnodig sterven aan longontsteking. Ook Breda komt in actie. Vandaag een sportieve actie: de Longstacle Run.

Zondagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur kunnen mensen deelnemen aan de Longstacle Run. "We gaan een mini-obstacle run uitzetten in het Valkenbergpark. Je kan dan zo vaak als je wil het parcours afleggen", aldus Cyril Breinburg, die de actie same met Marcelle van Erp organiseert.

"We zijn eigenlijk een sportieve warming-up voor de actieweek. Omdat we een obstacle run organiseren en het doel dit jaar longontstekingen is, hebben wij er een Longstacle run van gemaakt", legt Breinburg uit.

De Longstacle Run is voor iedereen. "Of je nou jong, oud, sportief of zwanger bent. Het parcours is zo gemaakt dat het voor iedereen interessant is." Na afloop is het mogelijk om een drankje en een hapje te nemen bij Sanne van EETAFOOR. "Om de energie weer wat bij te tanken."

Heb jij zelf ook een actie georganiseerd? Kijk dan hier hoe je ons op de hoogte brengt!