Breda in actie SR 2016: Ren de longen uit je lijf

Het motto van Serious Request is 'Laat ze niet stikken', een verwijzing naar de honderdduizenden onnodige jonge slachtoffers van longontsteking. 'Ren de longen uit je lijf' haakt daar 19 december passend op in.

Run2Day Breda en Hotel Nassau Breda houden op maandagavond 19 december een duurloop voor 3FM Serious Request door het centrum van Breda. De start is op een bijzondere plaats, de kapel van Hotel Nassau Breda.

De loop is ongeveer 6 kilometer lang. "Het gaat vooral om de fun", aldus de organisatoren. "Er kan rustig en ontspannen gelopen worden om het voor iedereen toegankelijk te maken. Kortom iedereen met een beetje loopervaring moet gewoon meedoen."

De route gaat door het centrum van Breda. Bij terugkomst staat een versnapering klaar voor de deelnemers en is er een afterparty in de kapel.

Deelname aan deze run kost minimaal €10. De gehele opbrengst gaat naar 3FM Serious Request 2016. Startbewijzen zijn tegen contante betaling te koop bij Run2Day Breda aan de Nieuwstraat 33. Tickets kunnen gekocht worden tot 18.00 uur op maandag 19 december.

Het gehele evenement duurt inclusief afterparty en ontvangst van 18.30 uur tot 22.30 uur.

Meer info op de Kom in actie-site.

Tip de redactie