Broekriem genomineerd voor landelijke vrijwilligersprijs

De Bredase Anne-lotte van Leeuwen is samen met de andere vrijwilligers van Stichting DeBroekriem genomineerd voor de landelijke vrijwilligersprijs ‘Meer dan handen’.

Als eventmanager netwerkbijeenkomsten zet ze zich in voor de stichting DeBroekriem, een stichting die elke maand ruim tientallen werkzoekenden aan een baan helpt. De Broekriem werd drie jaar geleden opgericht door drie werkloze jongeren.

Anne-lotte van Leeuwen werd in Breda als boegbeeld gekozen. “Ik vind het mooi om op deze manier iets voor je medemens te kunnen betekenen. Door deze events te organiseren inspireer je werkzoekenden en vergroot je je netwerk. Met elkaar deel je ervaringen en hierdoor leer je ontzettend veel over jezelf en over elkaar.”

Van Leeuwen is zichzelf tijdens haar periode als eventmanager gaan oriënteren op ondernemerschap. “Na mijn laatste baan bij een evenementenbureau heb ik besloten voor mezelf te beginnen. Ik ga nu events organiseren voor particulieren.”

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Tijdens de bijeenkomsten delen deelnemers ervaringen, tips, maar ook vacatures en relevante netwerkcontacten.

Stemmen kan via deze link

Tip de redactie