In actie voor Serious Request 2016? BredaVandaag zoekt jou!

Het kan je als Bredanaar niet ontgaan zijn: Dit jaar staat het Glazen Huis van 3FM in Breda. In de week van 18 tot en met 24 december zetten veel Bredanaars zich in voor de strijd tegen longontsteking in arme landen. Organiseer jij nou ook een leuke en opvallende actie? Laat het ons weten en kom op de site!

Wie ben je?
Allereerst willen we natuurlijk weten wie jij bent of wie jullie zijn. Op die manier krijgen onze lezers een beeld van de mensen die zich inzetten voor Serious Request 2016.

Wat ga je doen?
Daarna is het belangrijk dat we precies weten wat je gaat doen. Rondjes hardlopen in het bos, twaalf honden tegelijk uitlaten of net als de dj’s heel de week niks eten? Omschrijf je actie zo duidelijk mogelijk.

Wanneer vindt jou actie plaats?
Voor mensen die deel willen nemen aan jouw actie is het belangrijk om te weten wanneer de actie plaatsvindt. Moeten ze één specifieke dag vrij houden voor een theatervoorstelling waarvan de opbrengst naar Serious Request gaat of kunnen ze heel de week hun lege flessen bij jou inleveren?

Wat hebben we nog van jou nodig voor een artikel?
Allereerst is een mooie foto van jou of een foto die betrekking heeft op de actie van belang. Deze kan dan bij het artikel geplaatst worden. Daarnaast vragen wij om ook je mailadres en telefoonnummer mee te sturen. Op die manier kunnen we je nog bereiken als we vragen hebben.

Dus organiseer jij een mooie actie laat het ons weten en mail naar info@bredavandaag.nl. Geef antwoord op de vragen: Wie ben je? Wat ga je doen? Wanneer vindt de actie plaats? En stuur je contactgegevens en een mooie foto mee. Wie weet wordt jouw actie dan wel uitgelicht op Bredavandaag.nl

Tip de redactie