The Prophet gaat samenwerken met House of DJ's

Na de samenwerking met Tiësto kondigt het Bredase House of DJ's nu een samenwerking aan met The Prophet. "Een grote naam in de hardcore-gabberstijl", aldus initiatiefnemer Arnold van der Leden.

Dov Elkabas, zoals The Prophet eigenlijk heet, kan ook wel gezien worden als dé grootste naam, vindt Van Der Leden. "Hij stond echt aan de basis van de Hardstyle. Dit is de enige subcultuur die in Nederland is ontstaan en van daaruit de hele wereld is overgegaan."

Van Der Lenden is erg blij met de samenwerking met The Prophet. "Met The Prophet als onderdeel van House of DJ’s wordt ons draagvlak nog groter, nog breder. Een mooie verrijking waar we bijzonder trots op zijn."

De dj zit inmiddels al dertig jaar in het vak. Dat vierde hij zaterdag 12 november in Zaandam. Voorafgaand aan het optreden kreeg hij een kunstwerk overhandigd van House of DJ's. Hij kijkt erg uit naar de samenwerking. The Prophet: "Wat ik zo goed vind aan HOUSE of DJ's, is dat de pioniers die ooit aan de wieg stonden van de huidige Dance industrie kunnen vertellen wat zij ervaren hebben. We kunnen anderen leren hoe deze industrie tot stand is gekomen. Dus niet vanuit een promoter, maar juist vanuit het perspectief van dj's zelf."

Tip de redactie