22 november dj's Glazen Huis Breda bekend

Over 12 dagen is duidelijk welke dj's plaats gaan nemen in het Glazen Huis in Breda. 22 november maakt 3FM de drie namen bekend van de dj's die tussen 18 en 24 december in het Glazen Huis aan de sapjes gaan.

Als het aan de lezers van BredaVandaag ligt, zit de nieuwe ochtendjock Domien Verschuuren daar zeker bij. In een poll onder onze lezers haalde hij 22,2 procent van de stemmen. Daarmee bleef hij Frank van der Lende voor, die door 16.7% van de deelnemers aan de poll verkozen. Nummer drie en vier moeten als het aan de BredaVandaag-lezers ligt een muntje opgooien. Zowel Eva Koreman als Rámon Verkoeijen kreeg 9,7 procent van de stemmen. 

Het Glazen Huis krijgt naar verwachting een 'vers' team, want gevestigde namen als Giel Beelen en Gerard Ekdom zijn er sowieso niet bij. Beelen heeft aangegeven dit jaar niet in het Glazen Huis te gaan, Ekdom verhuisde naar Radio2. Dat laatste geldt ook voor Paul Rabbering, die vanaf maandag alleen op 2 te horen is.

3FM zamelt dit jaar met Serious Request geld in voor Kinderen die onnodig sterven aan een longontsteking. De titel van de inzamelingsactie is Laat ze niet stikken.

Tip de redactie