Eredivisiescheidsrechter Gözübüyük komt zondag naar Breda voor een workshop met deelnemers aan de straatvoetbalcompetitie van Breda, NAC Street League.

Gözübüyük praat over respect, normen en waarden, zowel binnen als buiten de lijnen. De workshop vindt plaats in het NAC Stadion voor de deelnemers aan de NAC Street League en NAC Ladies Street League.

De workshop is onderdeel van de competitie, want de teams kunnen niet alleen punten behalen door wedstrijden te winnen, maar ook kunnen ze bonuspunten verdienen door het uitvoeren van zogenaamde buurtbijdragen. Daarbij gaat het om bijvoorbeeld het organiseren van een voetbalclinic in de wijk én door deelname aan de workshop, die dit seizoen dus wordt verzorgt door Serdar Gözübüyük.

Gözübüyük is de eerste betaald voetbal scheidsrechter van niet Nederlandse origine. In 2008 maakte hij op 24-jarige leeftijd zijn debuut in het Nederlands betaald voetbal bij de wedstrijd AGOVV-FC Dordrecht. Sinds 1 januari 2012 staat hij op de internationale FIFA-lijst en mag hij internationale wedstrijden fluiten.