Het einde van de Boulevard betekent niet het einde van tapassrestaurant F.E.BO in Breda. Dat zegt eigenaar Juan Carlos Reina. Hij hoopt snel een nieuwe locatie aan te kunnen kondigen.

Het restaurant, ooit opgericht door Spaanse inwoners van Breda voor mede-landgenoten mocht sinds maart 2015 gebruikmaken van het restaurant dat onderdeel is van het pand van de Boulevard. Tot iets voor kerst dit jaar blijft F.E.B.O. open achter De Boulevard. Vanaf 1 januari gaat de nieuwe eigenaar van het pand werken aan de verbouwing naar sportsbar plus restaurant.

Reina zat sinds oktober 2014 zonder onderdak nadat het restaurant in de Molenstraat schade had opgelopen door brand. Hij verwacht eind van deze maand duidelijkheid over het weer betrekken van dat pand. Daar wil hij dan wat anders gaan beginnen. "De F.E.B.O. komt sowieso op een andere locatie."

Volgens Reina krijgt de F.E.B.O. nieuwe stijl een terras en is het ook zes dagen in de week geopend vanaf 11.00 uur. "Voor de lunch, die we anders gaan doen dan alle anderen", verwijst hij naar het toegenomen aantal lunchzaken in de stad.

Over de nieuwe locatie kan hij nog niets zeggen. "Het ondernemingsplan ligt nu bij de bank. Hou onze Facebookpagina maar goed in de gaten", besluit hij.