De Boulevard wordt omgetoverd tot restaurant en sportsbar.

Dirk van de Voort, eigenaar van Tapasbar De Markt, neemt de zaak in januari over van Linda Verhagen. "Ik speelde al een tijd met het idee voor een sportsbar, maar zocht een geschikt pand. Dat heb ik nu gevonden."

Het pand wordt verdeeld in drie delen. "Waar nu het café zit, komt de sportsbar. Daar kunnen mensen op een scherm of acht naar verschillende sporten kijken. We willen minimaal vier verschillende sporten tegelijk uitzenden, maar mensen kunnen ook speciale verzoekjes indienen."

In principe zijn de sporten zonder geluid te volgen. "Tenzij er zulke grote evenementen zijn die iedereen wil zien en horen."

Eetcafé

Boven het café, waar nu de feestzaal is, komt een restaurant gedeelte wat wordt ingericht als eetcafé. "De muziek staat daar een tikkeltje harder dan in een gewoon restaurant en we richten ons daar meer op wat grotere groepen of vrijgezellenfeestjes."

Waar nu tapasrestaurant de FEBO zit, komt het tweede restaurantgedeelte. "Daar is ook de keuken. Die ruimte is wat meer bedoelt voor het rustigere diner. Er hangt echt een andere sfeer als je de twee zalen met elkaar gaat vergelijken", vertelt Van De Voort. "Het interieur van beide zalen zal anders zijn, maar er kan van dezelfde kaart besteld worden."

Verbouwing

In januari begint de verbouwing van het pand. "Als alles volgens planning verloopt gaan we eind maart open." De naam van de sportsbar is nog niet bekend. "We zijn nu bezig met de ontwikkeling van de huisstijl en de logo’s."