Een 20-jarige Bredanaar is zondagochtend  in alle vroegte slachtoffer geworden bij een steekincident. De verdachte is later aangehouden in Prinsenbeek.

Om 4.30 uur werden agenten van het horecatoezicht in het centrum van Breda aangesproken. Er zou op de Haagdijk een gewonde man liggen. Agenten spoedden zich naar de Haagdijk en troffen daar inderdaad een gewonde man aan. Bij hem zaten een man een en vrouw die eerste hulp verleenden. "Het slachtoffer was bij kennis en kon de agenten nuttige informatie geven over de verdachte", aldus de politie.

Het slachtoffer is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. "Getuigen wisten te melden dat de verdachte zou zijn weggereden in een zwarte auto. Ook had men het kenteken onthouden", vertelt de politie. De eigenaar van de auto woonde in Prinsenbeek. Terwijl er een onderzoek opgestart werd op de Haagdijk, gingen andere agenten richting Prinsenbeek.

In de woning van de tenaamgestelde troffen de agenten een 18-jarige man uit Breda die gewond was. Hij is daar aangehouden en door en ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Beide mannen liggen in het ziekenhuis. De recherche is een onderzoek gestart naar de toedracht van het steekincident.