Domien Verschuuren is onder lezers van BredaVandaag topfavoriet om plaats te nemen in het Glazen Huis van 3FM. Het Glazen Huis staat van 18 tot en met 25 december in Breda op de Grote Markt.

Dat blijkt uit een poll die de site heeft gehouden. Verschuuren haalde 22,2 procent van de stemmen. Daarmee bleef hij Frank van der Lende voor, die door 16.7% van de deelnemers aan de poll verkozen. Opvallend detail: Verschuuren werd 28 jaar geleden geboren in... Tilburg.

Nummer drie en vier moeten als het aan de BredaVandaag-lezers ligt een muntje opgooien. Zowel Eva Koreman als Rámon Verkoeijen kreeg 9,7 procent van de stemmen. Bekende namen als Michiel Veenstra, Annemieke Schollaardt en Paul Rabbering volgden op plaats vijf, zes en zeven.

Het radiostation maakt naar verwachting in de loop van komende week bekend welke dj's daadwerkelijk zes dagen aan de sapkuur moeten in het Glazen Huis. Daarin ontbreekt in elk geval trouwe klant Giel Beelen. De ochtendjock heeft aangegeven te stoppen bij 3FM. Ook de immer vrolijk meezingende Gerard Ekdom is er niet bij, hij hoort tegenwoordig bij Radio 2.

3FM zamelt dit jaar met Serious Request geld in voor kinderen die onnodig sterven aan een longontsteking. De titel van de inzamelingsactie is 'Laat ze niet stikken'.