Getuigen mishandeling in park Valkenberg gezocht

De politie is op zoek naar mensen die iets gezien of gehoord hebben van een mishandeling in het Valkenberg. Het geweld vond plaats in de nacht van zaterdag 8 op zondag 9 oktober rond 03.40 uur.

De politie arresteerde in die nacht twee personen. “De verklaringen over de aanleiding van het geweld lopen uiteen”, meldt de politie. “Het rechercheteam is daarom op zoek naar getuigen die mogelijk iets van het voorval hebben meegekregen.”

De vechtpartij vond plaats aan de rand van het Valkenberg, bij de ingang Catharinastraat. Een groepje van drie personen, bestaande uit twee mannen (21 en 27) en een vrouw (23) waren in gesprek met elkaar. Ze kregen ruzie met twee passerende mannen (27 en 29 jaar), die via de Catharinastraat het park in kwamen.

Gewaarschuwde agenten kwamen tussenbeide en wisten de vechtende partijen te scheiden. De twee passerende mannen werden gearresteerd op verdenking van mishandeling. De andere twee mannen moesten zich onder medische behandeling stellen bij de huisartsenpost en deden aangifte.

Tip de redactie