Het Bredase DJ talent Joshua J heeft zich geplaatst voor de finale van de Dancetour DJ Clash. Die is op zaterdag 22 oktober tijdens het Amsterdam Dance Event in de Melkweg in Amsterdam.

Joshua Janse, zoals hij in het dagelijkse leven heet, ontmoet drie andere jonge dj’s in deze clash: Akki, Dr. Valiente en Tom and Jerick. Janse opende dit jaar als winnaar van de battle in Breda al Dancetour Breda.

Sinds de start van de DJ Clash competitie in februari dit jaar deden ruim driehonderd talenten aan verschillende stemrondes in de Dancetour-steden mee. De winnaars van de regionale finales hebben al mogen draaien op Dancetour in hun stad en workshops gevolgd bij grote DJ's als Lucien Foort en Vato Gonzalez.

Traditiegetrouw opent Dancetour zaterdag 22 oktober het ADE Next programma met Masterclass: Kickstart Your Career. Gedurende de masterclass krijgen de DJ talenten de kans om top DJ's, producers en managers uit de dance scene het hemd van het lijf te vragen.

Winnaar

's Avonds volgt de finale van de DJ Clash in de Melkweg te Amsterdam. Tussen 19.00 uur en 22.00 uur strijden de finalisten om de titel, waarna de winnaar van de DJ competitie wordt gekroond.

De winnaar draait volgend jaar minimaal twee keer op op Dancetour. Daarnaast krijgt hij studio monitoren en tweehonderd euro tegoed bij de Baxshop.