Altijd al eens willen weten hoe het er bij Club Reeperbahn uitziet? Donderdag kun je zonder schaamte een kijkje nemen bij de seksclub aan de Belcrumweg in Breda.

Vanwege de heropening na meer dan twee jaar, zet de club haar deuren open voor de buurt. Tussen 17.00 en 18.30 kunnen buurtbewoners en andere geïnteresseerden een kijkje nemen.

Kort daarvoor knipt nachtburgemeester Ralph Behouden een lintje door ten teken dat de club weer open is. Behouden besloot zelf contact op te nemen met uitbaatster Hannah Reina. "Twee jaar strijden voor je onderneming is niet makkelijk en het gaat toch om een horecazaak. Want zeg nou zelf, wat is het nachtleven in een stad waard zonder een zaak als deze?"

Volgens Behouden zullen bezoekers verrast zijn. "Het is achter de voordeur groter dan je van buiten met de dichte gevels zou vermoeden." Hij merkt zelf dat de heropening van de club en de berichtgeving erover 'flauwe, onvolwassen opmerkingen oplevert'. Onterecht, meent hij. "We moeten er met z'n allen niet raar over doen. Dat proberen ze met het open huis ook te realiseren."

Wie denkt de dames van plezier aan te treffen tijdens het open huis, die heeft het mis. Die moet na 19.00 uur binnenstappen, als de club volledig in bedrijf weer opent. "Vandaar dat het open huis tot 18.30 uur duurt.”

Neem hier vast een sneak preview.