Officieuze verlenging Palm Parkies in de maak

Het was afgelopen zomer meestal zonnig en altijd erg gezellig en druk tijdens de officiële Palm Parkies. Afgelopen week was de laatst editie. En dat is jammer, vindt een aantal vaste bezoekers. 

Die proberen nu toch muzikanten én volk op de been te krijgen voor Palm Parkies dé verlenging.

"Na de laatste officiële parkconcerten van deze zomer vonden we het met een aantal vaste bezoekers toch wel heel erg zonde dat het weer afgelopen is", schrijven ze op Facebook. "Dus laten we er nog één keer een mooi feestje van maken."

Bij gebrek aan organisatie nodigen ze alle carnavalskapellen, singer-songwriters en andere muzikanten uit om verspreid over het park 'nog één keer het supermooie Bredase gevoel te creëren'. "Wat zou het toch mooi zijn als we nog één keer dat zomerse gevoel met z'n allen in het park hebben. Dus Bredase muzikanten en kapellen: Haal de instrumenten uit het vet." 

"Geen idee of dit gaat werken, maar het zou wel heel mooi zijn", schrijven de initiatiefnemers. Inmiddels hebben meer dan 500 mensen aangegeven geïnteresseerd te zijn. Bijna tweehonderd zeggen sowieso te gaan. Het weer lijkt in elk geval al weer mee te werken. Ook dinsdag is het aangenaam zonnig in Breda.

Tip de redactie