NAC gaat maandagavond op zoek naar de derde overwinning van dit seizoen. De Bredanaars gaan in Dordrecht op bezoek voor de tweede uitwedstrijd. Om 20.00 uur wordt er afgetrapt aan de Krommedijk.

Vorig seizoen haalde NAC zes punten tegen Dordrecht. Thuis werd er flink uitgedeeld en werd het 7-0. In de uitwedstrijd was het Sjoerd Ars die de eindstand op het bord bracht met twee treffers: 0-2.

NAC verloor afgelopen vrijdag thuis van MVV. Olivier Rommens en Thomas Agyepong raakte tijdens dat duel geblesseerd en missen de wedstrijd op maandagavond. Arno Verschueren kreeg rood en dus kan trainer Marinus Dijkhuizen geen beroep doen op de verdediger.

Barker en Demon in de basis

Gino Demon komt naast Kevin van Diermen te staan in het hart van de verdediging. "Gino is de beste optie die we nu hebben op die positie. Het is een jongen met veel potentie. Hij heeft zijn debuut al gemaakt, dus de kop is eraf. In de voorbereiding heeft hij laten zien dat hij het kan", aldus Dijkhuizen.

Brandon Barker is de vervanger van Agyepong. De huurling van Manchester City maakte afgelopen vrijdag zijn debuut en liet in een paar momenten zien een aanwinst te zijn voor NAC. Maandagavond begint hij voor het eerst in de basis.

Dijkhuizen is blij dat hij zo snel na een nederlaag weer aan de bak mag om de boel recht te zetten. "Dordrecht is een fysieke ploeg met snelheid op de flanken. Ze hebben de intentie om te voetballen. Het is lekker dat we zo snel weer mogen spelen, zeker na een nederlaag. We hebben de wedstrijd van vrijdag goed geanalyseerd, waarbij de ploeg ook participeert en meedenkt. We zijn klaar voor vanavond", zo is te lezen op de site van de club.