Straatroofster bedreigt slachtoffer met hak pump

Een 27-jarige vrouw uit Breda is maandag rond 06.00 uur in een woning in het centrum aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de beroving van een 23-jarige man.

De beroving vond plaats op de Adriaan van Bergenstraat. Het slachtoffer werd daarbij met de hak van een schoen geslagen. In de woning werd de gestolen GSM van de man aangetroffen.

De politie stelt een nader onderzoek in naar de andere betrokkenen. Het slachtoffer deed aangifte. Hij vertelde dat hij twee mannen en twee vrouwen tegenkwam. Een van de vrouwen vroeg hem of ze even met zijn mobiele telefoon mocht bellen. Hij stemde daar mee in. De vrouw wilde echter de telefoon niet meer terug geven.

De andere ‘dame’ sloeg aangever met de hakken van haar schoen. Het slachtoffer vluchtte richting Vismarktstraat. Tijdens het buurt- en passantenonderzoek kregen de agenten informatie over de vrouw die de telefoon in haar zak zou hebben gestoken. Zij is een bekende van de politie. Ze werd in de woning bij haar vader aangehouden. Daar werd ook de gestolen telefoon aangetroffen.

Tip de redactie