NAC-selectie belt 150 seizoenkaarten bij elkaar

NAC heeft dinsdagavond in een twee uur durend Belavondje NAC 150 supporters weten te verleiden om hun seizoenkaart te verlengen. Op dit moment hebben 9400 fans een seizoenkaart afgenomen.

De NAC-selectie kreeg tijdens de belsessie hulp van directie, kantoormedewerkers, een team van Samen voor NAC en supporters. Vanuit het gebouw van Pieterman aan het Minervum benaderden zijn de kaarthouders die in het NAC-systeem nog op 'niet verlengd' stonden. Vorig jaar werd een vergelijkbare sessie gehouden, maar toen was de opdracht mogelijk nog lastiger voor de bellers. NAC was immers net gedegradeerd.

"Je hoopt natuurlijk op meer", weet pr-medewerker Matthias van Wettum van NAC, "maar hier zijn we heel blij mee." Veel potentiële verlengers bleken lastig bereikbaar. "Het was natuurlijk prachtig weer en er waren verschillende evenementen in de stad", verwijst hij naar de Parkies en de uitzwaaiwedstrijd van de hockeydames. 

Aanstaande zaterdag kunnen twijfelaars nog zelf kijken of het vernieuwde NAC een seizoenkaart waard is. Tijdens de traditionele open dag speelt NAC een oefenwedstrijd tegen een nog onbekende tegenstander. Die wedstrijd begint om 15.00 uur. Daarna is het nog twee weken tot de start van de competitie. Vrijdag 5 augustus is Jong FC Utrecht te gast in het Rat Verleghstadion.

Tip de redactie