Man met alcoholprobleem slaat uit het niets jonge vrouw in gezicht

Een 22-jarige vrouw uit Den Bosch beleefde een onprettig eind van een stapavond in Breda. Een 47-jarige man uit Den Dolder sloeg haar in haar gezicht. 

Agenten konden de man zaterdag rond 04.00 uur mede dankzij camertatoezicht in het Valkenberg aanhouden voor mishandeling. Hij verzette zich hevig bij zijn arrestatie en beledigde en bedreigde de agenten.

Een medewerker van het cameratoezicht zag dat op het Kasteelplein een vrouw werd mishandeld. De toezichthouder zag dat de dader het park in rende en waarschuwde de horecadienders.

Twee bikers zagen dat bij de ingang van het Valkenberg een vrouw huilde. De 22-jarige vrouw vertelde dat ze met een vriend in gesprek was en zonder enige reden door een man in haar gezicht geslagen was. Ze deed aangifte.

Drankprobleem 

Agenten hebben op haar aanwijzing de 47-jarige man als verdachte aangehouden. De arrestant riep tegen hen dat hij ze af zou maken en probeerde zich los te trekken. Ook beledigde hij hen.

De verdachte kon zich vandaag niet veel meer van het voorval herinneren, hij heeft naar eigen zeggen een drankprobleem waar hij aan werkt. Hij wilde eigenlijk naar Antwerpen gaan maar bleef in Breda hangen omdat het daar zo gezellig was.

Tip de redactie