Een twintigjarige vrouw uit Puttershoek is aangehouden omdat ze tegen het eind van de uitgaansnacht een portier in zijn hand had gebeten. 

Het voorval gebeurde rond 03.30 uur, toen een portier van een horecazaak op de Havermarkt de toegang weigerde aan een stel omdat hij door hun ‘rare’ gedrag de indruk had dat ze wat hadden gebruikt.

"Hierop gingen ze hem provoceren, door steeds voor hem te gaan staan", aldus de politie. "Toen de vrouw het café in wilde rennen pakte hij haar vast waarna zij hem in zijn rechterhand beet. Hij voelde direct een stekende pijn."

Op zijn aanwijzing werd een twintigjarige vrouw uit Puttershoek als verdachte aangehouden.  Een 25-jarige man uit Maasdam die arrestatie belemmerde werd ook aangehouden. Hij pleegde verzet.

Aangifte

Eerder die nacht, rond 03.00 uur, werd op de Visserstraat op aanwijzing van een portier een negentienjarige man uit Rucphen aangehouden omdat hij een negentienjarige vrouw uit Kruislaan in het gezicht zou hebben geslagen.

Het slachtoffer deed aangifte. Ze vertelde dat ze een ex van een vriendin tegen kwam. Ze sprak hem aan over zijn gedrag destijds. Hierop werd ze door hem met gebalde vuist in haar gezicht geslagen. Ze liep daardoor een bloedneus op.

Een getuige verklaart gezien te hebben dat het tweetal ruzie maakte, volgens hem had de vrouw eerst de knul geslagen waarna hij terugsloeg. De politie onderzoekt de toedracht.