Wijnbar Denovo heeft per direct de deuren gesloten. Dat meldt de wijnbar annex restaurant annex nachtclub op haar Facebook-pagina.  

"Denovo is de afgelopen anderhalf jaar, sinds de opening, voor velen een plek geworden voor ontspanning, lekker eten, heerlijk drinken, dansen en vooral gezelligheid. Als ondernemers, bedrijfsleiders en natuurlijk alle andere medewerkers hebben altijd met passie, plezier en energie Denovo draaiend gehouden", schrijft het bedrijf op de Facebook.

Volgens het bericht is het niet gelukt van Denovo een financieel gezond lopend bedrijf te maken. "Daarom hebben wij deze week, tot onze grote spijt, besloten om Denovo te sluiten." Denovo opende in 2014 nadat voorganger BED wegens problemen met de bovenwonende studenten de tent sloot.

Ook de voorgangers van BED en Denovo hielden het niet lang vol. Vanaf 2010 was in het pand Bono Beer gevestigd, later gevolgd door BB Live. Voor 2010 was het karakteristieke pand op de hoek van de Vismarktstraat en de Haven het onderkomen van Luden.