NAC trekt Transfer D-Day gewoon door in het weekend, dat zaterdag begint met de aankonding dat de 21-jarige Olivier Rommens overkomst van Jong PSV.

De Belgische middenvelder tekent een contract voor twee seizoenen, waarbij NAC de optie heeft om het contract met nog een seizoen te verlengen. Rommens, geboren in het Vlaamse Wommelgen, speelt sinds 2006 bij PSV, toen hij instroomde in de jeugdopleiding van de Eindhovenaren. In 2015 tekende hij een eenjarig contract bij de Eindhovenaren. In twee seizoenen in de Jupiler League met Jong PSV speelde hij 54 competitiewedstrijden, waarin hij tweemaal scoorde. 

Tweejarig contract

Op voorspraak van keeperstrainer Jelle ten Rouwelaar heeft NAC opnieuw overeenstemming bereikt met keeper Andries Noppert. De 22-jarige voetballer tekent een contract voor twee jaar in Breda.

Noppert kwam twee jaar geleden over van sc Heerenveen, waar hij vanaf 2005 onder de pannen was. Bij NAC fungeerde hij als tweede doelman en als keeper van de beloften. Aan het einde van het vorige seizoen werd zijn inspanning beloond: in afwezigheid van Jelle ten Rouwelaar maakte hij tegen Almere City FC zijn debuut in het betaald voetbal (1-1).