Dit weekend: Pussy Lounge, Pannen op ‘t Dak en meer

Voor Bredanaars die dit weekend niet op Pinkpop zitten, zijn er weer genoeg alternatieven in Breda. Een klein overzicht van de komende activiteiten van zaterdag 11 juni en zondag 12 juni.

Pussy Lounge - Zaterdag 11 juni -  Breepark
Pussy Lounge vond de afgelopen jaren plaats bij de Asterdplas. Voor het eerst dit jaar is het evenement georganiseerd op Breepark. Hier kunnen maximaal 20.000 bezoekers genieten van dancemuziek.

Surf & Turf Outdoor - Zaterdag 11 juni - Haveneiland
Surf & Turf Outdoor is een festival met muziekoptredens in de stijl van Garage/Psychedelic Rock. Verspreid over het Haveneiland vindt je vanaf 13.00 uur (inter)nationale acts.

Pannen op ‘t Dak - Zaterdag 11 juni & zondag 12 juni - Dak van Concordiagarage
Op het dak van de Concordiagarage vindt tot en met 19 juni een nieuw rooftop-festival plaats. De eerste editie van Pannen op ‘t Dak plaats is een festival waar bezoekers tien dagen lang terecht kunnen voor hapjes, cultuur, workshops en muziek.

Kunsttour 'Under Construction' - zondag 12 juni - vertrek Concordiastraat
Vertrek vanaf festival Pannen op ‘t Dak voor een georganiseerde tour langs alle kunstwerken van project ‘Under Construction’. Stichting KOP vroeg vijf kunstenaars om op een plek in ontwikkeling in Breda een kunstwerk te realiseren. Tussen 12.00 uur en 15.00 uur kan er met de tour deelgenomen worden.

MIXED UP! - zaterdag 11 & zondag 12 juni - Nieuwe Veste
Op 11 en 12 juni kun je terecht voor dansoptredens in allerlei dansstijlen die je kunt leren bij Nieuwe Veste. Zo staan er breakdance groepen op het programma, maar ook moderne dans, hiphop, popping en urban mix. Aanvang zaterdag 11 juni: 19:00. Zondag 12 juni tussen 12:00 uur en 15:00

Tip de redactie