Bijeenkomst DENK in Breda besloten vanwege grote belangstelling

De bijeenkomst zondag van de politieke beweging DENK in Breda is alleen toegankelijk voor belangstellenden die zich hebben aangemeld. 

De Bredase organisatie besloot daartoe na de vele verzoeken uit het hele land om aanwezig te zijn.

"We willen voorkomen dat er mensen niet binnen kunnen, daarom vragen we mensen zich aan te melden", aldus Yuksel Buyukcelik namens de Bredase organisatie.

In de Poelewei is zondag plaats voor naar schatting 200 personen. "We hadden wel gedacht dat er belangstelling zou zijn, maar dat het zo snel zou gaan, dat is wel verrassend", aldus Buyukcelik.

Kennismaking

Van de partij komt het kersverse lid Sylvana Simons samen met Tunahan Kuzu, Selçuk Öztürk en Farid Azarkan. De bijeenkomst is bedoeld als kennismaking met de stad.

Bij de bekendmaking van de plannen gaven de initiatiefnemers ook aan plannen te hebben voor een lokale afdeling. Die zou in 2018 aan de raadsverkiezingen mee moeten doen.

Het programma start zondag om 16.00 uur. Inloop is vanaf 15.00 uur. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via denkbreda@gmail.com. De organisatie neemt dan contact op met de geïnteresseerden.

Tip de redactie