De politie is op zoek naar een motorrijder die doorreed nadat hij een jonge vrouw van haar fiets reed. Het gaat om de bestuurder van een driewielige motorfiets, met dubbele wielen aan de voorkant.

De aanrijding vond plaats zaterdag rond 19.00 uur plaats op de Groenedijk, nabij de kruising met de Roeselarestraat De 23-jarige vrouw fietste over het fietspad, toen ze van achteren werd aangereden door de nog onbekende motorrijder. Deze motorrijder reed met behoorlijke snelheid over het fietspad, aldus de aangeefster en getuigen. De vrouw kwam ten val en liep daardoor letsel op aan haar linker schouder en elleboog. Ze liep daarbij onder meer schaafwonden op. Ze ging zelfstandig naar de eerste hulp voor medische verzorging. 

Meerdere getuigen zagen hoe de motorrijder al scheldend doorreed en het slachtoffer in hulpeloze toestand achterliet. "Een andere tweede motorrijder ging er nog achteraan, maar slaagde er niet in om de veroorzaker te achterhalen", aldus de politie. Er is geen kenteken bekend. "Wel is duidelijk dat de bestuurder geen helm droeg en een rood shirt aan had."

Volgens omstanders woont hij vermoedelijk in de wijk Geeren-Noord. De motor was wit of grijs van kleur en heeft krassen opgelopen op het spatbord rechtsvoor.