Een groep van ongeveer tien mensen heeft een spoor van vernielingen achter gelaten na een ruzie bij het supporterscafé Hollands Koffiehuis aan de Haagweg.

 De politie wist drie verdachten aan te houden, maar zoekt nog verdachten, getuigen en eventueel aangevers.

Donderdagnacht ontstond er rond half twee een ruzie in en buiten een café aan de Haagweg. De Mobiele Eenheid, die daar ter plaatse was in verband met de wedstrijd NAC - Willem II, scheidde de partijen en zorgde ervoor dat de groepen vertrokken.

Kort daarna kwamen er verschillende meldingen binnen dat een groep jongeren vernielingen pleegden. De politie kon op de Abeelstraat en de Lunetstraat drie verdachten aanhouden voor openlijk geweld. Minimaal zeven andere wisten te ontkomen.

Verdachten

Er zijn drie mannen aangehouden, twee uit Breda van 17 en 21 jaar en een negentienjarige inwoner uit Bavel. Er zijn nog minimaal zeven verdachten van deze openlijke geweldplegingen die de politie wil aanhouden. 

De politie hoopt dat bewoners van de omgeving van de Haagweg hebben gezien wat er is gebeurd en is op zoek naar mensen die meer informatie hebben over de verdachten van deze vernielingen. Mogelijk zijn er camerabeelden van particulieren de de politie kan gebruiken voor onderzoek.