Wedstrijd Willem II - NAC op drie grote schermen in NAC stadion te volgen

 De onderlinge duels tussen NAC en Willem II van donderdag en zondag zouden in eerste instantie zonder uitpubliek worden gespeeld. 

Dit heeft echter tot veel reacties geleid en ook de partijen die de beslissing hebben gemaakt, voelen zich niet fijn. Daarom is de uitwedstrijd aanstaande zondag live te volgen op drie grote schermen in het Rat Verlegh Stadion. 

Teleurstelling over het moeten nemen van dit besluit overheerst, melden gemeente en clubs dinsdag. De uitspelende club biedt in het eigen stadion een alternatief programma aan de thuisblijvers. Seizoenskaarthouders zijn zeker welkom, maar ook het normale publiek is van harte uitgenodigd. Zij betalen een prijs van vijf euro.

"Aanstaande zondag opent het stadion om toch de fans een plezier te doen. Op drie grote schermen kunnen zij live de wedstrijden volgen. Er zijn bandjes die muziek gaan spelen en op zo'n manier willen we toch de laatste loodjes op een leuke manier afleggen richting de promotie naar eredivisie", vertelt NAC-woordvoerder Perry Hendriks. 

"Ook de eet- en drinkgelegenheden gaan speciaal open om iedereen van consumpties te voorzien", vertelt de woordvoerder. Volgens hem wordt dit een goed alternatief voor de thuisblijvers. "We gaan er gewoon een feestje van maken."

Tip de redactie