DJ Tiësto: Straight outta Tuinzigt

Tijs Verwest, beter bekend als DJ Tiësto deelt zijn liefde voor Breda en de wijk Tuinzigt met 4,19 miljoen internationale volgers op twitter. De Bredase Tiësto tweet: "Representing my hometown neighborhood #Breda"

Op de foto draagt hij een shirt van het Bredase kledingmerk ‘Breda Originals’, met daarop de tekst ‘Straight Outta Tuinzigt’, de wijk waarin Tiësto is opgegroeid.

Jochem Joosse van Breda Orginals vindt het uiteraard heel leuk om te horen van de tweet. Het Bredase kledingmerk en Tiësto zijn op een hele spontane manier met elkaar in contact gekomen, vertelt Joosse.

"Tiësto poste op social media dat hij een outfit aan het uitzoeken was voor zijn show in Miami. Waarop wij een berichtje stuurde dat wanneer hij in Breda is hij ook bij ons langs kan komen."

Toegankelijk

Hierna ontstond er een leuke conversatie tussen de DJ en het kledingmerk. Omdat Tiësto veel in Las Vegas vertoeft heeft Breda Orignals wat kleding op de post gedaan. "Hij is een hele aardige en toegankelijke gast", vertelt Joosse.

Het kledingmerk heeft ontzettend veel leuke reacties gehad op de social media post. "We merken dat Bredanaars stiekem toch wel heel trots zijn op de wijk waar ze vandaan komen. Vooral de mensen uit Tuinzigt."

Tip de redactie