Vuurzee in Brusselstraat, BMW uitgebrand, drie auto's zwaar beschadigd

HOGE VUCHT - In de Brusselstraat zijn rond 00.50 uur afgelopen nacht meerdere auto’s vernield door brand. Diverse bewoners van de flat in de Brusselstraat en omringende flats spraken van een paar explosies.

Toen ze uit het raam keken zagen ze een vuurzee. Een BMW die hier geparkeerd stond bleek twee vuurhaarden te hebben, zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde.

De naast geparkeerde auto’s liepen veel schade op door de hevige brand. Het ging om een Kia die aan de voorzijde geheel uitgebrand is. Een Renault die aan de zijkant veel brandschade heeft opgelopen. En een Clio die ook aan de zij en voorzijde schade opliep.

De BMW werd totaal verwoest door de brand. De brandweer had de handen vol om alle auto’s te blussen. De politie liet de BMW takelen door een berger voor verder onderzoek. Van de overige auto’s werden de eigenaren opgespoord en die kregen het advies om hun verzekering te bellen.

Men gaat uit van brandstichting aan de BMW. Op camerabeelden is te zien dat iemand vloeistof over de BMW giet en dat deze daarna vlam vat.

Tip de redactie