De supporters van NAC staan bekend als trouwe honden en dat blijkt ook uit de cijfers van dit jaar. Dit seizoen zaten er gemiddeld 13.959 supporters op de tribunes van het Rat Verlegh Stadion, een absoluut record in de Jupiler League.  

Gemiddeld zaten drieduizend supporters meer per wedstrijd in het stadion dan bij het oude record van Roda JC, dat vorig seizoen werd neergezet.

NAC vestigde dit seizoen nog meer records op haar naam als het gaat om supportersaantallen. Op 11 december speelde NAC thuis tegen Go Ahead Eagles. Tijdens die wedstrijd zaten er meer supporters dan ooit op de tribune bij een Jupiler League wedstrijd: 17.800.

Naast de bezoekersaantallen scoort NAC ook goed als het gaat om beleving, veiligheid en communicatie. Na onderzoek van de KNVB ontving NAC de Jupiler League Fan Award voor seizoen 2015-2016. Uit het onderzoek bleek dat de het hoogste scoorde van alle Jupiler League-teams in de waardering van de supporter voor de beleving en sfeer in het stadion.

Veilig

Ruim driekwart van de respondenten (1.880 personen) gaf aan zich altijd veilig te voelen in het Rat Verlegh Stadion. Vorig seizoen bleef dat aantal steken op 62,4 procent. Ruim 80 procent gaf aan de communicatie vanuit NAC naar de supporters als (zeer) goed te ervaren. Slechts 4,5 procent beoordeelde de communicatie als onvoldoende.