Bij een coffeeshop op de St. Annastraat is dinsdagavond een vechtpartij geweest. Een vrouw zou met een mes steekbewegingen hebben gemaakt en haar vriend zou de bedrijfsleider hebben geslagen. 

Het stel, een 22-jarige Bredanaar en een 26-jarige vrouw uit Heerlen, is aangehouden. 

De man was blijkbaar boos geworden omdat hij niet de zaak in mocht komen vanwege een winkelverbod. Dit verbod was hem opgelegd nadat hij een telefoondiefstal had gepleegd. 

De eigenaar van de shop zag op de camera vanuit zijn kantoor dat er voor zijn zaak een woordenwisseling tussen zijn bedrijfsleider en het stel gaande was. Daarop besloot hij om eens poolshoogte te gaan nemen. De eigenaar werd direct dreigend aangesproken door de man en werd hem gezegd dat hij zich er niet mee moest bemoeien. 

Mes

Slaande bewegingen maakte de man richting de eigenaar. De vrouw dreigde met een mes en zou uitgehaald hebben naar de eigenaar. Hierbij liep hij geen verwondingen op, maar werd zijn kleding wel geraakt. 

De politie is bezig met een nader onderzoek. De camerabeelden en getuigenverhoor moeten meer duidelijk maken over het ontstaan van het incident.