De NHTV Academy for Leisure in Breda organiseert een 'Night of Happines'. Het evenement staat geheel in het teken van geluk. Wat maakt ons gelukkig? Hoe gelukkig zijn we in Nederland?  

De organisatie heeft voor het thema 'geluk' gekozen omdat ze het evenement open en laagdrempelig willen houden. Iedereen die interesse heeft is welkom. "Het is de bedoeling dat we de hele provincie Brabant bereiken", aldus Vincent Neveu van de NHTV.

Wat het thema 'geluk' te maken heeft met de opleiding? "We willen als opleiding de koppeling maken dat leisure en toerisme tools voor het bereiken van gelijk zijn", aldus Neveu.

Het programma is divers. NHTV-docent Suzan Lindhout geeft een workshop rondom het initiatief 'Doneer je deken'. Lindhout is naar Calais geweest om vrijwilligerswerk te doen in een vluchtelingenkamp. In de workshop deelt ze haar ervaring.

De organisatie verwacht veel belangstelling voor 'Night of Happiness'. Het evenement is gratis. Geïnteresseerden moet zich wel inschrijven. Dat kan via de facebook pagina. Hier kun je tevens ook het hele programma bekijken.

Donderdagavond 21 april 2016 vanaf 18.00 uur op de NHTV Academy for Leisure, Archimedesstraat 17 in Breda.