Een 55-jarige vrouw uit Breda is zaterdag rond 17.30 uur door drie mannen beroofd van een klein geldbedrag. De vrouw stond bij een brievenbus ter hoogte van de ING bank bij winkelcentrum Hoge Vucht toen ze door de drie werd bedreigd.

"Ze moest een stukje meelopen met de drie mannen en daarna haar geld afstaan", aldus de politie. De drie gingen er vervolgens rennend vandoor richting de Groenedijk. Het zou gaan om drie licht getinte mannen van rond de 20 à 25 jaar oud, van wie er één zwart, lang, krullend haar had. De vrouw sprak kort na de beroving ter hoogte van de Scapino nog een voorbijganger aan en ging vervolgens naar een kennis waar ze de politie waarschuwde.

De politie is een onderzoek gestart en bekijkt onder andere of er camerabeelden van de beroving zijn. Ook komt de politie graag in contact met de man die door de vrouw is aangesproken kort na de beroving. "Hij is mogelijk een belangrijke getuige. Het gaat om een kale, blanke, fors gespierde man van ongeveer 40 à 45 jaar oud", stelt de politie in een persbericht.