Chasséveld meer dan een maand evenemententerrein

Het Chasséveld is de gehele maand april in gebruik als evenemententerrein. Deze maandag begon kunst- en antiekbeurs Art Breda met de opbouw.

Op het Chasséveld is hard gewerkt. De eerste twee grote tenten zijn al klaar. Op de parkeerplaats zijn bouwers bezig met de afbouw van de paviljoens. Daarna is het de beurt aan de standhouders om hun kunst en antiek een mooi plekje te geven.

10 april gaat deze beurs voor kunst, design en antiek van start.Naast de top van oude kunst en antiek zijn er ook de nieuwste hedendaagse kunst en sieraden te zien en te koop. Diverse specialisten brengen zilver, Art Deco, oude en hedendaagse juwelen, klokken en iconen. Art Breda verwacht dit jaar voor het eerst meer dan 20.000 bezoekers.

Art Breda én daarna 538Koningsdag zorgen er wel voor dat winkelend publiek - en bezoekers van deze evenementen - elders moeten parkeren. Het parkeerterrein op het Chasséveld is tot 30 april geheel afgesloten. Parkeren is wel mogelijk bij Chasseparking, het Turfschip en het parkeerterrein Beyerd/Vlaszak.

Tip de redactie