NAC heeft woensdagavond de Jupiler League Fan Award voor seizoen 2015-2016 ontvangen. Dat gebeurde in het stadion van Willem II tijdens het jaarlijkse Kenniscongres van KNVB Expertise,

NAC scoorde het hoogste onder alle Jupiler League-teams in een waarderingscijfer van de supporter voor de beleving en sfeer in het stadion. NAC nam het in de categorie op tegen Sparta Rotterdam en FC Volendam.

"De afgelopen jaren zijn we hier op voetbaltechnisch gebied niet verwend met de degradatie als vervelend gevolg”, aldus communicatieman Perry Hendriks, die de prijs namens NAC in ontvangst mocht nemen.

“De supporters ademen echter de teamslogan 'Nooit Opgeven, Altijd Doorzetten'. De verbroedering die hiermee gepaard gaat komt tot uiting op de tribunes. Deze prijs is daar een mooi resultaat van."

Volgens Hendriks is het een opsteker voor NAC als organisatie. “De degradatie heeft op kantoor een sanering tot gevolg gehad, maar de medewerkers die over zijn gebleven hebben met veel passie en teamspirit NAC op de kaart weten te zetten. Het is hiermee meteen ook een prijs voor het personeel dat hier niet meer werkt en dat een offer heeft moeten brengen om NAC verder gezond te maken."