Een spectaculaire wedstrijd in Den Bosch vrijdagavond. NAC won uiteindelijk met 3-6 van FC Den Bosch. Twee penalty's, een rode kaart en een stift van Enes Ünal waren de ingrediënten voor de overwinning. 

Na een spectaculaire en doelpuntrijke eerste helft ging NAC met een voorsprong de rust in. Den Bosch was de eerste die scoorde. Via verdediger Bart Biemans kwam de thuisploeg op voorsprong. Hij kopte een corner bij de eerste paal binnen. Enes Unal zorgde na een sterke actie van Mats Seuntjens voor de 1-1.

NAC had niet geleerd van de eerste tegentreffer, want wederom was het Biemans die scoorde uit een corner en wederom verlengde hij de bal bij de eerste paal: 2-1. Na de tegentreffer was de beurt  aan de Bredanaars. Binnen twee minuten werd de achterstand omgebogen tot een 2-3 voorsprong. Sjoerd Ars benutte eerst een strafschop, 2-2, en stuurde een minuut na zijn treffer Ünal de diepte in. Die bracht de ruststand met zijn tweede treffer op 2-3. 

Ronnie Stam vond blijkbaar dat er nog niet genoeg gebeurd was in de eerste helft en leverde de bal vlak na rust in bij zijn tegenstander. Denis Podzer stond al in de zestien en maakte dankbaar gebruik van de fout: 3-3.

Iets wat nog ontbrak aan de wedstrijd was een rode kaart. Gelukkig voor NAC hoefde men daar niet heel lang op te wachten, want toen Donny Gorter het strafschopgebied van Den Bosch in liep en omver werd geduwd door Arda Havar kon de Bosschenaar gaan douchen.

Ars deed vervolgens wat hij moest doen en verzilverde ook zijn tweede penalty: 3-4. Na de rode kaart van Den Bosch ging NAC op zoek naar een vijfde treffer. Seuntjens, die een sterke wedstrijd speelde, vond die uiteindelijk op aangeven van Ars.

Uiteindelijk werd het een prima avond voor NAC. Concurrenten VVV en FC Eindhoven speelden tegen elkaar. Eindhoven kwam daar als winnaar uit de strijd (2-0). Koploper Sparta liet verrassend punten liggen tegen Fortuna Sittard. Op Het Kasteel kwamen de Spartanen niet verder dan 1-1.