Sportcoaches Breda heeft met ingang van deze maandag de werkzaamheden van Stichting OSBH overgenomen. Afgelopen week lag het werk van de sportcoaches stil, omdat Breda Actief het werk opnieuw moest indelen.

Stichting OSHB stopte per 29 februari met de activiteiten. “Op school en in de wijk kom je dezelfde sportcoaches en stagiaires tegen”, melden de sportcoaches in een brief aan de ouders. Dat betekent dat deze maandag de ondersteuning van de gymlessen op school weer is begonnen. “Het project Sportkanjerclub gaat ook gewoon door en er komt een spetterend sportevenement tijdens de Koningsspelen op vrijdag 22 april”, aldus de coaches.

Vanuit Sportcoaches Breda blijven de coaches en de stagiaires de sportdagen organiseren en ondersteunen. “De buitenschoolse activiteiten worden vanaf dinsdag 15 maart hervat.”
Op dit moment is nog niet duidelijk wat er gaat gebeuren met de Avondvierdaagse, laten de coaches weten. “Als de organisatie onze ondersteuning nodig heeft, leveren we die graag.”

De coaches blijven ook volgend schooljaar actief in de wijk. “Hoe dit precies ingevuld wordt, is nog niet bekend. Wij houden jullie daarvan natuurlijk op de hoogte”, schrijven de coaches aande ouders.