De Bredase ondernemer Jan Willem van Dijk stapt samen met Stefan Nuijten en Eric Beekman (76interactive) in de markt van ‘refurbished’ Apple producten. Van Dijk was eerder eigenaar van SpaarSelect en voormalig NAC-hoofdsponsor INTO.

De drie doen dat als Forza Group. Vanuit internet marketingbedrijf 76interactive wordt het bedrijf ondersteund om de doelen te behalen. Die zijn niet mis. “We willen dit jaar richting 70 mensen doorgroeien”, aldus Nuijten.

“We hebben als doel om binnen twee jaar nog de nieuwe marktleider te worden.” Op dit moment is Leapp een van de snelle groeiers op het gebied van op kwaliteit gecheckte tweedehands Apple-producten met garantie.

Het bedrijf groeit de komende drie maanden al met tientallen mensen, geven de eigenaren aan. Vooral servicedesk medewerkers, verkoopadviseurs en marketeers worden aangetrokken. “We kopen in en repareren indien nodig. We hebben dus een eigen repaircentre in het nieuwe kantoor aan de Graaf Engelbertlaan.”

Het bedrijf heeft met ingang van deze week zijn intrek genomen in het oude Esso-hoofdkantoor in Breda, dat tegenwoordig Bondpark heet. Forza Refurbished richt zich met drie verschillende bedrijven op consument, zakelijke markt en resellers.