De Breda Loco’s gaan vrijdagavond niet verkleed naar NAC. Op hun Facebookpagina laten ze weten dat ze gezien de prestaties totaal geen reden zien aan te haken bij het uitgestelde carnaval.

“We zien her en der een oproepje om vrijdag verkleed naar NAC te gaan. Iedereen moet natuurlijk zelf weten wat hij of zij aandoet naar NAC. Wij zullen hier echter niet aan meewerken, en ook deze berichten niet delen”, valt te lezen.

De Loco’s vinden dat sommige NAC-spelers beter iets anders kunnen aantrekken tijdens de ontmoeting met Achilles ’29. “We zien te veel spelers die het NAC-shirt niet waard zijn”, is er te lezen in de post. Ze roepen ook iedereen op goed na te denken over zijn of haar keuze. “Hopelijk denkt de rest van de supporters ook even na of dit wel het juiste moment is daarvoor.”

Carnavalsweekend

NAC speelt aankomende vrijdag tegen Achilles ’29. Die wedstrijd valt tegelijk met het extra carnavalsweekend in Breda. Normaliter voetballen de Bredanaars buiten de deur met carnaval, maar nu is er dus een kans voor verkleedpartijen op de tribune.

NAC zelf haakt ook in op het feest. Seizoenkaarthouders mogen voor elf euro twee vrienden meenemen naar de wedstrijd en in de Beatrix wordt een carnavalsfeest gehouden.