Bart de Boer is aangesteld als directeur van NHTV Executive Education. Dit is een nieuw bedrijf aan de NHTV-stam, onder gebracht in de NHTV Business Holding. 

De Boer was tot 1 januari 2016 directeur van de Academie voor Toerisme van de NHTV in Breda. Voor die periode was hij directeur bij de Efteling. 

NHTV Executive Education heeft tot doel opleidingsprogramma’s te ontwikkelen en te verzorgen voor werkenden en leidinggevenden. Het nieuwe onderdeel van de NHTV concentreert zich daarbij op de gebieden waarin NHTV actief is. Dit zijn Toerisme & Leisure, Games & Media, Hotel, Logistiek, Built Environment en Facility.

Bart de Boer: “De opleidingen van NHTV zijn al succesvol op het gebied van cursussen voor managers en leidinggevenden, het is mijn taak de diverse activiteiten op elkaar en op de markt af te stemmen en verder uit te breiden.”

De Boer was tot 1 januari dit jaar directeur van de Academie voor Toerisme en is per die datum opgevolgd door Jos van der Sterren. Bart de Boer was van 2008 tot 2013 directeur van de Efteling en daarvoor directeur van Eindhoven Airport. Daarnaast was hij Chairman van IAAPA Advisory Board Europa (International Association of Amusement Parks and Attractions).