Vanaf april 2016 vestigt aan de Torenstraat in Breda het nieuwe visrestaurant ‘Vis onder de Toren’. Pastarestaurant Sophia's Spaghetteria neemt door de komst van het restaurant voorlopig afscheid van de Bredase binnenstad.

“Sophia's Spaghetteria was te klein voor de locatie aan de Torenstraat”, vertelt eigenaar Jack Vink. “Ik ben daarom opzoek naar andere locatie voor het pastarestaurant en vestig op de huidige locatie een visrestaurant vanaf de eerste week in april.”

Vink verbouwt het pand aan de Torenstraat de komende maanden een klein beetje. “Het restaurant blijft van binnen vooral wit, alleen vervangen we binnenkort een aantal dingen om een echte visuitstraling te creëren.”

Wat binnenkort op het menu van de eigenaar is te vinden? “Alle soorten vis van A tot Z”, vertelt Vink. “Daarnaast proberen we rekening te houden met de vissoorten van het seizoen. Dan zijn ze namelijk echt het lekkerst.”

Waar en wanneer Sophia's Spaghetteria elders wordt gevestigd, is nog niet bekend. “Momenteel bekijk ik verschillende locaties, maar waar precies het pastarestaurant komt weet ik nog niet.”