Treinreizigers vanuit Breda met Utrecht als eindbestemming hebben vanaf donderdagmorgen te maken met lange vertragingen. Een defecte bovenleiding dwingt de reizigers de reis via Rotterdam te maken.

Voor een groep reizigers die voor het onstaan van de storing op pad was, betekent dit in Den Bosch de trein terug pakken naar Breda en daar opnieuw aan de reis beginnen. Dit zorgt voor meer dan een uur vertraging.

De NS meldt dat tussen 's-Hertogenbosch en Boxtel/Oss/Tilburg/Zaltbommel  geen treinen rijden door de defecte bovenleiding. "De verstoring is naar verwachting rond 12:00 uur verholpen", hoopt NS. Ook reizigers uit Eindhoven die naar Utrecht willen moeten via Rotterdam.

De NS meldt dat tussen 's-Hertogenbosch en Boxtel/Oss/Tilburg/Zaltbommel geen treinen rijden door de defecte bovenleiding. Ook reizigers uit Eindhoven die naar Utrecht willen moeten via Rotterdam.

De problemen met de bovenleiding tussen Tilburg en Den Bosch zijn naar verwachting pas na middernacht opgelost. De NS verwacht dat de treinen tussen Den Bosch en Eindhoven in de loop van de middag weer kunnen rijden.