Breda maakt zich op voor alweer de achtste editie van de Cultuurnacht. Op vrijdag 22 januari vind je op vijftig locaties in de stad ruim 45 deelnemers die mensen met culturele optredens en exposities gaan vermaken.

Daarnaast wordt er voor het eerst dit jaar een kinderprogramma toegevoegd aan de nacht.

Bij het evenement laten culturele instellingen en andere culturele deelnemers de hoogtepunten van het komende jaar zien. Dit doen ze op verschillende culturele manieren. Dit jaar wordt de nacht bijgestaan door een kinderprogramma, die speciaal bedoeld is voor kinderen tussen de twee en twaalf jaar.

Het kinderprogramma duurt tot 21.00 uur en gaat plaatsvinden aan de Speelhuislaan in Breda. Muziek, theater, kunst en vormgeving gaan elkaar afwisselen. Electron, Podium Bloos, Tiuri, The Loads hebben voor kinderen verschillende workshops en programma’s samengesteld.

Kaartjes

Voor kaartjes kun je tot en met 21 januari 2016 terecht op de site van Cultuurnacht Breda. Voor tien euro is het mogelijk er een aan te schaffen. Voor mensen die in het bezit zijn van een CPJ pas of BredaPas is het goedkoper.

Kinderen onder de twaalf jaar mogen gratis mee. Op de dag zelf zijn de tickets twee euro duurder. Voor meer informatie over routes, het kinderprogramma of de verschillende locaties kun je hier terecht.