Aan de Havermarkt in Breda is afgelopen week een nieuwe horecagelegenheid geopend. Café de Kater wil klanten trekken in een huiskamer-achtige sfeer.

Sean Bliaut, eigenaar van het café, wilde na jarenlange ervaring in de horeca zelf iets beginnen. “Ik heb al jarenlang in de horeca gewerkt als bedrijfsleider en wilde nu wel eens wat anders,” vertelt hij.

“Toen het idee bij me opkwam om een eigen café te starten, ben ik eigenlijk gelijk rond gaan kijken. Uiteindelijk kwam een unieke locatie op de Havermarkt naar voren en hebben we Café de Kater opgericht.”

Café de Kater wil zich niet vergelijken met andere cafés in Breda. De horecagelegenheid bestempelt zichzelf als bruin café en brengt de mensen met onder andere een boekenkast en spelletjes in een huiskamer-achtige sfeer. Het café is niet alleen een uitgaansgelegenheid, maar er kan overdag ook geborreld worden. “Daarnaast is het bij ons zo dat je je eigen tap op je tafel kan krijgen.”  

Café de Kater is elke dag geopend van 14:00 tot 2:00 uur en op donderdag, vrijdag en zaterdagen sluit het café om 4:00 uur.