20-jarige Bredanaar mishandeld door vier mannen om wildplassen

De politie heeft vrijdagnacht vier mannen uit Oosterhout gearresteerd. Zij worden verdacht van het mishandelen van een 20-jarige Bredanaar aan de Ridderstraat. 

Het slachtoffer vertelde dat zijn vriend op de Ridderstraat tegen een gevel plaste. Vier mannen die voorbij liepen, maakten daar opmerkingen over en bleven staan. De woordenwisseling escaleerde waarna aangever door de vier mannen werd geslagen.

Hij kreeg van één van hen een kopstoot tegen zijn neus waardoor hij op de grond belandde. Terwijl hij op de grond lag werd hij naar eigen zeggen door alle vier de aanvallers geschopt. 

Een getuige heeft de groep uit elkaar getrokken. Hierna liepen de vier mannen de Halstraat in. De politie kon, met behulp van camerabeelden, de vier mannen vervolgens aanhouden op de Oude Vest.  Een van de verdachten verklaarde vannacht dat er inderdaad vanuit zijn groep iets gezegd was over het wildplassen en dat er daarna over en weer geslagen was.

Twee verdachten riepen dat zij juist een eind hadden gemaakt aan het tumult. De politie heeft twee getuigen verklaringen opgenomen en bestudeert camerabeelden om de exacte toedracht van de vechtpartij vast te stellen.

Lees meer over:
Tip de redactie