Een vader, moeder en zoon zijn donderdagavond in Oosterhout en Breda aangehouden op verdenking van het dealen in drugs. De verdachte 26-jarige Oosterhouter werd op de Nieuwe Bredase Baan in Breda gearresteerd. Ook een vierde verdachte werd aangehouden. 

Bij de politie in Breda was informatie binnengekomen dat een 26-jarige inwoner van Oosterhout zich met zijn vader schuldig zou maken aan het dealen van drugs. Dat was voldoende voor een rechercheteam om een onderzoek op te starten, meldt de politie vrijdag. 

Het team besloot om op donderdag 4 december tot actie over te gaan. De verdachte 26-jarige man uit Oosterhout, werd om 18.00 uur aangehouden in Breda. Hierna is het team een woning aan de Herendam in Oosterhout binnen gevallen omdat het vermoeden bestond dat daar een hennepdrogerij was. Daar is de bewoner aangehouden omdat er inderdaad een hennepdrogerij zat.

Ook is het team een woning aan de Abdijstraat in Oosterhout binnen gegaan. Hier werden de vader en ook de moeder van de verdachte aangehouden. In die woning werd een wapen, drugs en een groot contact geld bedrag in beslag genomen. Daarnaast zijn er auto’s in beslag genomen. Het onderzoek wordt voortgezet.