In een loods van een busbedrijf aan de Slingerweg in Breda is maandagmorgen rond 06.50 uur een man aangehouden die lag te slapen in een bus. Hij zou uit verschillende bussen verbanddozen en noodhamertjes hebben gestolen.

Een van de medewerkers van het busbedrijf deed aangifte. Hij vertelde dat een buschauffeur rond 06.00 uur ontdekte dat er uit diverse bussen noodhamertjes en verbanddozen waren ontvreemd. Ook was de waterleiding in de wasstraat vernield.

In een van de bussen werd een slapende man aangetroffen. Deze man had twee tassen bij zich. Daarin zaten zes noodhamertjes. In de andere tas zat eten. Aan de achterzijde van het gebouw werden op de grond vier verbanddozen, nog zes noodhamers en een stuk waterleiding aangetroffen. Ook was bij een van de bussen een ruit vernield.

De verdachte, een een 39-jarige man zonder vaste verblijfplaats die al bekend was bij de politie, wordt verdacht van diefstal en vernieling. Hij verklaarde dat hij alleen een slaapplek zocht. De tassen zou hij op het terrein hebben gevonden.