In de Chasséparking en Baronesparkeergarage in Breda krijgen de vloeren een nieuwe toplaag en worden de parkeervakken verbreed.

De coating- en belijningswerkzaamheden in de Chasséparking worden uitgevoerd in de periode van 29 juni tot 30 oktober. Na dertien jaar is de toplaag van de vloer versleten. Door de parkeervakken 15 centimeter breder te maken, voldoen ze weer aan de huidige norm.

De opknapbeurt voor de vloer in Chasséparking staat los van de reparatiewerkzaamheden aan het dak van de garage. Daarmee werd onlangs ook een begin gemaakt. Het werk aan het lekkende dak en de voegen duurt volgens planning nog bijna een jaar.

Baronesgarage

Ook de Baronesparkeergarage wordt deze week aangepakt. Ook daar krijgt de garagevloer  een nieuwe coating en komt er nieuwe belijning. De vakken in parkeergarage De Barones worden eveneens verbreed, waardoor het inparkeren makkelijker wordt. "Dit is nodig omdat de auto’s ten opzichte van twintig jaar geleden, toen de Barones gebouwd werd, een stuk breder zijn geworden", aldus de gemeente.

Het werk aan de Baronesgarage moet deze week zijn afgerond. De garage is nog tot en met vrijdag dicht.